VILLA RENATA - LAZISE

Skøn villa opdelt i 4 lejligheder, der deler fælles have med pool og hydromassage.

Alle lejlighederne har egen indgang, TV, aircondition og wifi.

Facade

Beliggenhed

Disse skønne boliger ligger 30 meter fra Gardasøens bred; og derfra små 5 minutter til fods langs søen bred ind til Lazise centrum.
Lazise byder på mange fine små butikker med tøj, sko, pyntegenstande, frugt og grønt mm, gode restauranter, bar samt ugentligt marked hver onsdag. 

Have med pool

Have med pool

Hydromassage

Udendørs

Lejlighederne:

 

Lejligheden "IVAN" ligger i stueetagen og er en komfortabel 3 værelseslejlighed med sovepladser til 4 personer. Den er indrettet med 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 værelse med fransk seng, badeværelse med bruser samt stue og køkken med alt det nødvendige

Lejligheden "TONY" er beliggende på 1 sal og har sengepladser til 4 personer. Den er indrettet med 1 soveværelse med en dobbeltseng, 1 værelse med to enkelte senge, badeværelse med bruser, stue og køkken samt dejlig stor privat terrasse.


 

 

Lejligheden "ELISON" er beliggende på 1 sal og har sengepladser til 4 personer og mulighed for én ekstra opredning. Den er indrettet med 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 værelse med fransk seng, badeværelse med bruser, stue med sovesofa og terrasse samt køkken.

MINILEJLIGHDEN "ELISON JUNIOR" er beliggende i stueetagen og har sengepladser til 3 personer. Denne lille fine lejlighed har 1 soveværelse med dobbeltseng, stue med 1 enkeltseng, køkken samt badeværelse med bruser. dertil har lejlighed egen lille terrasse.

Elison og Elison Junior

PRISER 2020:

Kommer snarest ....