CASA VILLA CHIATTO - BARDOLINO

Lækker villa i familiær kontekst, der tilbyder sengepladser til i alt 21 personer fordelt over 6 lejligheder og med mulighed for opstilling af yderligere 5 sengepladser. 

Alle lejligheder har egen indgang, gratis wi-fi, aircondition og TV. De deler stor fælles have med græsplæne og stor swimmingpool til fri afbenyttelse.

Pool ved Casa Villa Chiatto

Beliggenhed

Villaen ligger i et roligt område i bakken bag byen Bardolino; som en lille oase.
Denne by byder på butikker, restauranter, bar, skøn promonade direkte ned til Gardasøens bred, ugentligt marked, mulighed for afgang med turbåde og meget mere... her kommer selv de lokale italienere og går spasseretur om søndagen.

Pool

Udendørs

Udendørs

Udendørs

Udendørs 1 sal

Lejlighederne:

 

1 stor lejlighed (nr 1) med sovepladser til 5 personer. Den er indrettet med stor stue med spisebord og køkken, et badeværelse med bruser, et stort værelse med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng samt et lille værelse med køjeseng. Mulighed for opstilling af ekstra seng. Egen plads med bord og stole.

1 etværelseslejlighed (nr 2) beliggende i stueetagen. Den er indrettet med stue/køkken hvor der er 1 dobbeltseng (mulighed for opstilling af ekstraseng). Dertil et lækkert badeværelse med brusekabine. Udendørs privat plads med bord og stole.

1 etværelseslejlighed (nr 3) beliggende på 1 sal. Den er indrettet med stue/køkken med 1 dobbeltseng og mulighed for opstilling af enkeltseng! Dertil et fint badeværelse samt privat terrasse med bord og stole.

 

 

 

 

1 stor lejlighed (nr 4) beliggende på 1 sal med privat terrasse hvorfra skøn udsigt over vinmarker Her er der soveplader til 4 personer. Lejligheden er indrettet med et soveværelse med 1 dobbeltseng samt stue/køkken med 1 dobbelt sovesofa. Mulighed for opstilling af ekstra enkeltmandsseng. Lækkert badeværelse samt plads udenfor med bord og stole.

2 NYE lejligheder (nr 5 og nr 6) der bliver færdige til Påske 2020 !! De har begge sovepladser til 4 personer (med mulighed for opstilling af enkeltseng). Begge lejligheder har stue/køkken med 1 dobbelt sovesofa, et værelse med 1 dobbeltseng samt badeværelse med brusekabine. .

Eksempel på soveværelse

Oversigt over de to nye lejligheder

Køkken i stor lejlighed

Køkken i etværelseslejlighed

Eksempel på badeværelse

Priser 2020:

De store lejligheder:
Fra Euro   90 pr døgn i lavsæson
Fra Euro 145 pr døgn i højsæson.

Enkeltværelseslejlighederne:
Fra Euro   75 pr døgn i lavsæson 
Fra Euro 110 pr døgn i højsæson.

Priserne er inkl wifi, sengelinned, håndklæder (ikke til strandbrug) samt forbrug.
Ekstra til priserne kommer obligatorisk slutrengøring på Euro 50 pr lejlighed